dilluns, 1 d’agost del 2016

App dels esdeveniments a Florència


Un no ha viscut una ciutat fins que no ha tastat la seva producció cultural popular, aquells esdeveniments oberts al públic de manera gratuïta (o quasi) que conformen una ciutat vibrant i bellugadissa. Sovint és difícil rastrejar el cúmul d'esdeveniments culturals que es donen en una ciutat important i viva com Florència (diversitat de fonts, dificultat per garbellar entre diferents tipus d'actes, etc.), però no a Florència.
I, més que res, perquè el Departament de Turisme de la ciutat ha tingut a bé llençar una app per a dispositius mòbils que la condensa, la classifica i et permet localitzar-la ràpidament en el mapa, siguis on siguis. L'app en qüestió es diu Firenze Infectious Beauty, i us la podeu descarregar per a Android i Apple.

 

El millor, com dèiem, la possibilitat de filtrar fàcilment.



Però també ens ha anat molt bé l'opció d'integrar la localització en el mapa dels esdeveniments. Fins i tot li pots demanar que et mostri aquells que estan ben a prop d'on estàs ara mateix.


I, si bé allò pel que ens ha estat útil a nosaltres ha estat pels esdeveniments, si us fixeu en el menú d'opcions veureu que inclou diverses possibilitats relacionades amb l'allotjament, informació sobre els museus i monuments de la ciutat, botigues, etc. Molt completa, l'app, com veieu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada