dilluns, 1 d’agost del 2016

La terrassa amb vistes al Duomo del bar d'una biblioteca pública de Florència


Al voltant de la impressionant cúpula del Bruneleschi que corona la catedral de Santa Maria del Fiore s'hi poden trobar multitud d'hotels de luxe que t'ofereixen, previ desemborsament de la teva fortuna familiar, d'unes terrasses molt divines des de les que contemplar-la. Pots deixar-te la pasta gustosament en elles, però si prefereixes tenir les mateixes vistes sense haver de rascar-te la butxaca tan a fons, deixa't caure per la biblioteca pública 'delle Oblate.
A dalt de tot hi ha una cafeteria, a la qual s'accedeix per una mena de galeria coberta des de la qual es tenen unes vistes perfectes del duomo. Les vistes són magnífiques, i les pots gaudir amb algun refresc o cafè entre les mans o, fins i tot, endrapant alguna cosa més sòlida. Les cadires no són les més còmodes, val a dir-ho, però és que t'hi pots estar sense pagar! Què més vols, tu, ara?!?!


Els horaris són amplis (de 8:00 a 24:00 de Dimarts a Dissabte, Dilluns de 14:00 a 19:00, Diumenges tancat) i mai no hi ha massa gent ni soroll.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada